Activiteiten 2017-2018

Openingswedstrijd en buffet 2017

Koningsdagwedstrijd 2017

Oliebollenwedstrijd 2017

De oliebollenwedstrijd begon droog met een stevige wind. Later op de ochtend kwam daar regen bij. Er zijn 50 deelnemers met goede moed en zin van start gegaan. De evenementencommissie had voor de nodige oliebollen, flappen, warme chocomel en glühwein gezorgd bij de lus wissel.

Ook hadden zij de nodige bemoedigende woorden om de deelnemers te motiveren om door te gaan.

 

De weersgoden waren niet goed gestemd en het slechte weer bleef aanhouden. Hierdoor heeft een groot deel besloten om de wedstrijd niet uit te lopen. 28 “diehards” hebben wel de volledige 18 holes gespeeld.

 

Voor iedere deelnemer was er een kleine attentie.

Daarnaast waren er 5 prijzen te verdelen.

 

1e Gert van der Hooning 30 stableford punten

2e Herman Haarman  29 stableford punten

3e Paul Verbeek 27 stableford punten

4e Conny van Rossem 27 stableford punten

5e Marije Siteur 26 stableford punten

 

De foto's vind je hier

 

Dauwtrappen 2018

Donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) vond voor het eerst in de jonge geschiedenis van Golfclub Bentwoud het ‘dauwtrappen’ plaats. Een wandeling bij zonsopgang met een boswachter door het Bentwoud, een golfwedstrijd over negen holes en afsluitend een ontbijt. Afgaand op de talloze positieve reacties van de deelnemers is dit evenement de komende jaren zeker voor herhaling vatbaar. Roy Nolten was een van de vroege wandelaars. Hier zijn persoonlijke relaas.

Lees hier verder

 

 

Koningsdag 2018

Op vrijdag 27 april was het dan eindelijk zover. De jaarlijkse Koningsdagwedstrijd werd gespeeld. Na het succes van vorig jaar kon deze dit jaar natuurlijk niet uitblijven. Om acht uur waren de vrijwilligers van de evenementencommissie al aanwezig om te versieren en de nodige zaken voor te bereiden. Dit jaar hebben Conny van Rossem en Jan de Waard zich gebogen over de indeling van de flights, waarvoor nogmaals onze dank.

Lees hier verder.