Activiteiten 2019

Zonnige start van het seizoen tijdens openingswedstrijd           

Meer dan honderd leden van onze club waren op zaterdag 30 maart aanwezig bij de opening van het nieuwe golfseizoen. En wat een mooie dag was het: de dikke winterjassen, winterboots en regenkleding konden lekker in de kast (of de locker) blijven, want de zon scheen volop. De wedstrijdcommissie had gezorgd voor een mooie indeling, waarbij de dames ook met een andere dame in de flight speelden, voor de afwisseling wel zo leuk. De evenementencommissie had haar best gedaan om Roest naar voorjaarssferen om te toveren. Kortom, alles was gereed voor een heerlijke golfdag.

Lees hier verder

 

Koningsdagwedstrijd 2019

Op 27 april speelden we de traditionele Koningsdagwedstrijd. Nieuw dit keer was dat de evenementencommissie en de wedstrijdcommissie dit evenement samen met de golfbaan organiseerden, zodat ook greenfee-spelers mee konden doen. Een kleine 70 spelers, rood-wit-blauw en oranje-gekleurd gingen de baan in om in flights van vier een texas scramble te spelen. Na 9 holes werd iedereen tussen B9 en C1 voorzien van een oranje-hapje en drankje, wat zeer welkom was, want op sommige momenten was het pittig vanwege de wind en de hagel/regen. Maar bij de meesten mocht dit de pret niet drukken.

Lees hier verder

 

Dauwtrappen 2019

buzzzzzzz…buzzzzzzz…buzzzzzzz

En daarna de reddende engel die mij toch min of meer wreed uit mijn coma hielp!

Een wekker zetten is toch al niet een van de gewoonste zaken van mijn huidige wereldje maar kwart voor vijf is toch zeker geen tijd die zelfs in mijn werkzame leventje ooit aan de orde kwam!

Lees hier verder

 

Goede doel 15 september 2019

Wedstrijd voor het Fonds Nationaal Gehandicapten Golf

Ruim dertig leden van GC Bentwoud speelden op zondag 15 september mee met de Goede doelenwedstrijd. In een heerlijk september-zonnetje speelden we een netto strokeplay-wedstrijd met een start op twee lussen. De opbrengst van de wedstrijd was bestemd voor het Fonds Nationaal Gehandicapten Golf (NGG). Vanuit het fonds speelden ook Jeroen Coumou en Hans van Elven, beiden zelf ook golfers met een fysieke beperking, mee.

Lees hier verder

 

Stampotten-slotwedstrijd 26 oktober 2019 

Zaterdag 26 oktober, het is droog rond het middaguur maar er staat wel een straffe wind. Aan regen heeft schrijver dezes een broertje dood, maar wind beschouwt hij als een uitdaging… en een uitdaging zou het worden!

Lees hier verder