Prinsenwedstrijd 2018


En weer was de Prinsenwedstrijd een feestje!

Dinsdagochtend negen uur begon het clubhuis al aardig oranje te kleuren. Vrijwel alle deelnemers aan onze derde Prinsenwedstrijd hadden zich ingespannen om er feestelijk uit te zien. Niet alleen droegen de dames de verplichte hoed, in veel gevallen hadden ook de heren hun kleding aangepast aan hun koppelpartner. Tel daarbij op het stralend mooie weer en de dag kon niet meer stuk. De wind was nog wel een dingetje, want konden de dames vorig jaar hun hoed ook tijdens het spelen ophouden, dit keer lukte dat niet vanwege het bijna stormachtige geweld. Echter, op het terras werden de hoeden weer opgezet, zodat de dag in stijl kon worden afgesloten met een drankje en heerlijke hapjes.

 

Winnaar van de wedstrijd was het koppel Trix de Goeij/Roy Nolten met 67 slagen netto.

 

Tweede was het koppel Anneke Pitlo/Ron Sewalt (Herendagmaster 2018), eveneens met 67 slagen netto (maar zij liepen de tweede negen net iets minder goed dan Trix en Roy), en de derde prijs ging naar het koppel Carina Middendorp/Theo Schotte met 69 slagen netto.

 

De prijs voor het chicste Prinsenpaar ging naar het koppel Ciska Tijssen/Gert van der Hooning, die eruit sprongen met hun prachtig op elkaar afgestemde outfit. Zij mogen met hun door Roest gesponsorde waardebon voor een High Tea voor Twee nog even nagenieten van deze dag.

Tot slot waren er bloemen voor het kleurrijk uitgedoste koppel Elly van Tol/Cock Verkade, dat ieder jaar opnieuw de show weet te stelen met hun verrassende kledij.

Al met al was het weer een buitengewoon gezellige dag. Zet 17 september 2019 maar vast in je agenda, want dan is de volgende Prinsenwedstrijd!

Kijk voor alle foto's hier.