Activiteiten 2021-2022

Wintereclectic 2021-2022

Op dinsdag 22 maart werd het winterseizoen feestelijk afgesloten met een gezellige lunch bij Restaurant Roest. Na afloop werden de Winterkoninginnen 2022 gekroond en vond de prijsuitreiking plaats van de Wintereclectic 2021-2022. Helaas gooide Corona wederom roet in het eten, waardoor niet alle prijswinnaars aanwezig konden zijn, maar met de 20 dames die nog wel fit en gezond waren werd het toch een geslaagde middag.

Lees hier verder

 

Damesuitgaangsdag 23 augustus 2022

 

Het was warm, het was uitdagend, het was gezellig, maar bovenal was het de dag van de drie Elly's!

Dinsdag 23 augustus was het dan eindelijk zover. 28 dames vierden hun jaarlijkse Uitgaansdag op de

Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh. De ontvangst was allerhartelijkst, het appelgebak bij de koffie werd de hemel in geprezen, en na het maken van de groepsfoto ging de wedstrijd om 12:32 uur van start.

Lees hier verder.

 

 

Prinsenwedstrijd 20 september 2022

 

En weer was het een gezellige dag!

Even leek alles wat er loos is in de wereld ver weg, want vandaag vierden we Prinsjesdag zoals we dat op Bentwoud gewend zijn, dus compleet met vrolijke hoedjes en feestelijke outfits.
De twintig deelnemende Prinsenparen meldden zich al vroeg aan de wedstrijdtafel, deels bestaande uit "vaste" koppels, deels uit "blind dates", die - zoals achteraf bleek - in de meeste gevallen verrassend goed uitpakten. Het weer viel ook alleszins mee, alleen de laatste groepen hadden een spatje regen, maar het was helaas niet zo zonnig, dat de nazit op het terras kon plaatsvinden. Dat werd dus binnen, maar evengoed gezellig, en de deelnemers lieten zich na afloop het door de Damescommissie aangeboden bittergarnituur goed smaken.

Lees hier verder.

 

 

Afsluiting zomerseizoen 2022

 

Dames GC Bentwoud sluiten het zomerseizoen 2022 gezellig af

Het Coronavirus hield zich gelukkig rustig deze zomer, dus konden alle wedstrijden zonder beperkende maatregelen doorgang vinden.

Lees hier verder.