Activiteiten 2019-2020

25 juni 2019 - Warm dagje uit op De Rijswijkse Golfclub

Wat was het warm, die 25e juni, maar wat hebben we desondanks een plezier gehad tijdens onze jaarlijkse uitgaansdag! Rond een uur of elf waren alle 21 deelneemsters in fleurige zomerse outfit present op het terras van De Rijswijkse en de stemming zat er gelijk al goed in.


Er werd ook nog goed gespeeld; klik hier voor het volledige sfeerverslag en alle uitslagen.

 

 

17 september 2019 - Prinsenwedstrijd 

 

 

 

Ook dit jaar organiseerde de Damescommissie op de derde dinsdag van september een Prinsenwedstrijd, waarbij de dames voor één keer een heer mochten uitnodigen.

De meeste Prinsenparen hadden zich feestelijk uitgedost en uiteraard droegen alle dames een hoed(je). Was het in voorgaande jaren een zonovergoten dag, deze vierde editie moest het doen met iets minder weer, maar gelukkig bleef het wel droog. De temperatuur was prima, maar door de aantrekkende wind verdwenen er gaandeweg steeds meer hoedjes in de tas. Uiteraard werden deze na afloop wel weer opgezet, zodat een kleurrijk gezelschap in het restaurant kon nagenieten met een drankje en een heerlijk bittergarnituur.

 

Klik hier voor het volledige verslag, de uitslagen en de mooiste foto's!

 

29 oktober 2019 - Afsluiting zomerseizoen met prijzen en high tea

 


Begon de dag al goed met een 9 holes wedstrijd onder aangename weersomstandigheden, met de aansluitende high tea werd deze extra feestelijk afgesloten. Het restaurant had zich overtroffen en de tafels waren dan ook ruim gevuld met schalen heerlijke sandwiches en warme quiches, terwijl ook het kopje uiensoep – zij het wat later geserveerd dan gepland – niet viel te versmaden. Uiteraard ontbraken de zoete lekkernijen niet: scones met clotted cream, jam en lemon curd, brownies, minimuffins, koekjes en bonbons en vanzelfsprekend allerlei soorten thee.

Nadat de 22 deelnemende dames zich tegoed hadden gedaan aan al dit lekkers vond de prijsuitreiking plaats van de beide zomerseries, t.w. de Seizoensmedal en de Zomereclectic.

 

Klik hier voor het verslag, de uitslagen en de foto's. 

 

 

17 december 2019 - Kerstinstuif

  

 

Zoals elk jaar sloten de dames ook 2019 af met de traditionele Kerstborrel.

Na de wedstrijd werden de door iedereen ingelegde kerstballen n verdeeld onder de aanwezigen, en nog meer ludieke prijzen voor Birdie Queen en meest aanwezige deelneemster.

Klik hier voor het verslag en meer foto's.