Activiteiten 2015-2016

De damescommissie is in het seizoen van 2015-2016 bijzonder actief geweest. Van enkele activiteiten is er een verslag beschikbaar.

 

 

Wintereclectic 2015-2016

Op 29 maart 2016 sloten de dames na een stormachtige 9 holes-ronde het winterseizoen af met een heerlijke Bentwoud Ladies Salad Bar, waarbij een ieder een maaltijdsalade naar wens kon samenstellen. Tijdens deze gezellige lunch, waaraan door 18 dames werd deelgenomen, vond tevens de prijsuitreiking plaats. 

Lees verder voor het hele verslag.

 

High tea met prijsuitreiking Seizoensmedal 2015

Na afloop van de eerste ronde van het winterseizoen, een Dobbelsteen wedstrijd over 9 holes (waarbij de frustraties van enkele dames hoog opliepen vanwege het feit, dat zij geen invloed hadden op de te spelen bal, aangezien de ogen van de dobbelsteen dat voor hen bepaalde), sloten de dames het zomerseizoen af met een gezellige high tea.

Lees verder voor het hele verslag.

 

 

Uitje naar Hooge Rotterdamse - 13 oktober 2015

Dinsdag, 13 oktober 2015. meldden 16 dames– al dan niet gekleed in clubtenue – zich om 11.00 uur in het clubhuis van De Hooge Rotterdamsche. Het koffie/thee buffet met heerlijke muffins stond al klaar en de Damescommissie was present om de kaarten uit te delen, vergezeld van een pitchfork, een potloodje, een plattegrond van de baan en muntjes voor de drankjes na afloop van de wedstrijd.

 

Lees verder voor het hele verslag.