Afscheid Rini Hartman na ruim 10 jaar damescommissie

Dinsdag 6 februari was dan de dag dat Rini Hartman afscheid nam als voorzitter van de damescommissie. Rini is meer dan 10 jaar lang de drijvende kracht geweest achter het tot stand brengen van een zeer goed georganiseerde en hechte dames-dinsdag. Met door het jaar heen allerlei extra activiteiten, originele thema-wedstrijden en feestelijke seizoensafsluitingen. Met veel passie heeft Rini de commissie geleid en veel werk verricht. Dus haar afscheid verdiende wel een feestje!

 

Nadat we een zeer stormachtige 9 holes hadden gelopen stond er een heerlijke lunch klaar, verzorgd door Roest. Een deel van de dames had niet gegolft, maar was wel speciaal voor de afscheidslunch gekomen, zodat we met meer dan 40 dames aanschoven.

 

 

Met een ingezamelde bijdrage voor een nieuwe driver, een unieke speciaal gemaakte headcover, bloemen en warme woorden hebben we Rini in het zonnetje gezet. Het zal niet meevallen om al haar taken over te nemen, wij vinden het dan ook heel jammer dat zij ons gaat verlaten. Maar de nieuwe damescommissie gaat zeker proberen om deze enthousiaste lijn voort te zetten. 

 

 

Gelukkig heeft de commissie opvolging gevonden in Femke de Jong. Onder leiding van deze nieuwe voorzitter gaan de huidige commissieleden verder, tevens aangevuld met een nieuw commissielid,  Lydeke Smit.

 

 

We blijven Rini gelukkig nog wel vaak zien, want ze blijft gewoon elke dinsdag met de dames meespelen. En dan voortaan zonder de organisatie eromheen, maar binnenkort wel met een nieuwe driver ;-).

Rini nogmaals bedankt, het gaat je goed en we missen je nu al!!!

 

De damescommissie