21 september 2021 - Prinsenwedstrijd

Feestelijk 1e Lustrum Prinsenwedstrijd

Is het in Den Haag nog steeds een rommeltje, onze vijfde Prinsenwedstrijd heeft er zeker niet onder geleden! Wat een feest: een gezellige groep deelnemers, waarvan velen "in stijl" waren uitgedost, én een heerlijke, zonnige dag met weinig wind, waardoor er een bonte schakering aan hoedjes in de baan werd gesignaleerd.  Al met al ideale omstandigheden voor een geslaagde golfdag, waaraan dit jaar voor het eerst ook een 9 holes Prinsessenwedstrijd was gekoppeld.

Na binnenkomst liet iedereen zich het door de Damescommissie aangeboden bittergarnituur goed smaken en werden er door diverse koppels al weer afspraken gemaakt voor volgend jaar.

De 18 holes Prinsenwedstrijd werd gewonnen door het koppel Annemieke Rozendal/Gert van der Hooning, dat met 58 slagen netto met kop en schouders boven de rest uitstak.

Tweede werd het koppel Conny Adams/Klaas Andringa, die het mooie resultaat van 65 slagen netto behaalden en de derde prijs ging naar het koppel Joke de Ruiter/Bauke van der Zee met 68 slagen netto.

Bij de heren werd de Tweary geslagen door Klaas Andringa, terwijl Ciska Tijssen de Neary bij de dames op haar conto kon schrijven. De Birdies werden gescoord door respectievelijk Ria Schotte/Leen Groen op A7 en Joke de Ruiter/Bauke van der Zee op B5.

De 9 holes Prinsessenwedstrijd werd gewonnen door Ineke Krouwel met 24 stablefordpunten.

Tweede werd Bianca Valentin met 22 stablefordpunten en de derde prijs ging naar Thea Jongman, die 19 stablefordpunten scoorde.

Tot slot was er ook nog een prijs voor het mooiste Prinsenpaar. Na rijp beraad kende de Damescommissie deze prijs toe aan het koppel Joke de Ruiter/Bauke van der Zee.

De pompoenen werden zoals altijd weer opgemaakt door onze eigen CreaBea, Ria Schotte, de ballen voor de prijzen werden gesponsord door Restaurant Roest, terwijl de plantjes, die aan de overige dames werden uitgedeeld, beschikbaar waren gesteld door André Moerings, waarvoor hartelijk dank allemaal.

Volgend jaar is er, Corona willing, weer een Prinsenwedstrijd, op 20 september 2022 om precies te zijn. Reserveer die dag dus maar vast in je agenda!

Klik hier voor de foto's.