29 mei 2018 - PINK RIBBON Wedstrijd voor het goede doel


 

 

Op dinsdag 29 mei organiseerde Golf Diva in samenwerking met Röhnisch een goede doelen wedstrijd op Golfbaan Bentwoud ten gunste van PINK RIBBON.

Op verzoek van de Golfbaan heeft de Damescommissie haar medewerking hieraan verleend en hoewel inschrijving voor dit evenement open stond voor zowel leden, als niet-leden, was het enigszins teleurstellend te moeten ervaren, dat uitsluitend clubleden zich hadden opgegeven, waarbij de teller bleef steken op 17 deelneemsters.

Rond 10 uur verzamelde de groep zich bij de wedstrijdtafel voor koffie met warme appelflap, waarna de eerste flight om 11 uur van start ging, door de Golfbaan voorzien van een flesje gekoeld water en een flesje zonnebrandmelk, wat op deze zonnige dag natuurlijk goed van pas kwam.

In de baan werden de deelnemers verwend met een heerlijke smoothie en een wrap naar keuze, terwijl er na afloop nog wat borrelhapjes werden geserveerd.

Intussen waren de dames van Golf Diva en Röhnisch gearriveerd en stond de hal vol met kledingrekken en tafels met sieraden, zodat er na afloop naar hartenlust kon worden geshopt en genoten van de modeshow.

 

De prijsuitreiking vond plaats door een vertegenwoordigster van Röhnisch, welk merk ook de prijzen beschikbaar had gesteld.

 

1e met 38 stablefordpunten: Petra Knol

2e met 34 stablefordpunten: Ciska Tijssen

3e met 33 stablefordpunten: Hanneke Andringa

 

De longest was voor Elly van Tol en Maria Loomans kon de neary op haar conto schrijven.

Tonny van Zwienen sloeg maar liefst 2 birdies (op B1 en C9) en Dorine Haarman ontving een vogeltje voor haar birdie op C2.

 

Hierna werden nog loten verkocht, en mede dankzij de bijdrage van de dames, die 's morgens 9 holes hadden gelopen, kon in totaal een bedrag van € 246 worden overhandigd ten gunste van Pink Ribbon.