High tea met prijsuitreiking Seizoensmedal 2015

Na afloop van de eerste ronde van het winterseizoen, een Dobbelsteen wedstrijd over 9 holes (waarbij de frustraties van enkele dames hoog opliepen vanwege het feit, dat zij geen invloed hadden op de te spelen bal, aangezien de ogen van de dobbelsteen dat voor hen bepaalde), sloten de dames het zomerseizoen af met een gezellige high tea.

De dames van het restaurant hadden hun best gedaan: de tafel was ruim voorzien van etagères met heerlijke hartige sandwiches en quiches, terwijl ook de zoete lekkernijen niet ontbraken. De smoothie van de chef smaakte verrukkelijk en ook de cheesecake vond gretig aftrek bij de 20 dames, die zich hadden aangemeld voor dit festijn.

 

Tijdens de bijeenkomst werd tevens afscheid genomen van Petra Knol, die de Damescommissie heeft verlaten. Uiteraard werd zij in de bloemetjes gezet en bedankt voor haar inzet gedurende de afgelopen jaren. Gelukkig is Jenny van Dorland bereid gevonden zitting te nemen in de commissie, zodat in opvolging is voorzien.

 

Tot slot werd de uitslag van de serie Seizoensmedals  bekend gemaakt.

  • Er zijn 13 wedstrijden gespeeld, waaraan in totaal 32 dames hebben meegedaan.
  • Tijdens die 13 wedstrijden zijn 3.776 stablefordpunten vergaard, verdeeld over 137 rondes.
  • Van de 32 deelnemende dames hebben er 13 zes of meer wedstrijden gespeeld, waarvan de 6 beste meetelden voor de uitslag.

1e werd met 211 stablefordpunten: Elly van Gent

2e werd met 209 stablefordpunten: Petra Knol

3e werd met 204 stablefordpunten: Ria Schotte

 

De prijswinnaars ontvingen een “tuincadeau”, terwijl voor alle aanwezigen een met herfstbloemen gevuld vaasje klaarstond om mee naar huis te nemen. Of de familie Schotte na deze kaalslag nog bloemen in de tuin heeft, is ons niet duidelijk geworden, maar voor de dames kan het winterseizoen beginnen!

 

De Damescommissie