Prinsjesdag 2020

Prinsjesdag 2020

Een stralende, warme dag, maar géén Gouden Koets, géén rijtoer, géén Ridderzaal, géén balkonscene en ook géén Prinsenwedstrijd vandaag. En dat allemaal vanwege dat nare virus, dat voorlopig nog van geen wijken wil weten en ons aller leven sterk beïnvloedt.

Maar gelukkig, we mogen wel golfen en dus konden we er ondanks alles toch een gezellige Ladies Only golfdag van maken. Gewapend met spelregels en een meter touw, togen 14 dames goed gemutst, maar zonder het gebruikelijke Prinsjesdag hoedje, de baan in voor een Touwtjeswedstrijd. Het was even puzzelen hoe het touwtje zo gunstig mogelijk in te zetten, maar na een paar holes hadden de meesten het juiste format gevonden met verpletterende scores tot gevolg.

De uitslag van de wedstrijd is als volgt:

  1. met 46 slagen netto – Elly van Tol
  2. met 47 slagen netto – Sieny Engelsman
  3. met 48 slagen netto – Ria Schotte

Verder werden er in totaal 28 birdies gescoord, waarvan 5 door Elly van Tol.

Na binnenkomst trakteerde de Damescommissie op een verkoelend drankje met als extra verrassing een schaal overheerlijke oranjesoesjes uit de keuken van Roest. Al met al dus toch een geslaagde Prinsjesdag, hoewel we uiteraard vurig hopen in 2021 weer een echte Prinsenwedstrijd te kunnen organiseren.

 

  

 Nieuwsgierig naar de overige foto's? Kijk in het hele foto-album!