Wintereclectic 2016-2017

Winterkoninginnen gekroond!

 

Dinsdag 28 maart sloten de dames na een zonovergoten 9 holes ronde met een gezellige lunch de winterperiode af en vond de prijsuitreiking plaats van de serie Wintereclectics.

Dat er afgelopen winterseizoen onder allerlei weersomstandigheden is gespeeld, heeft uiteraard zijn weerslag op de uitslag van deze serie. Wintergreens,  sneeuw en ijs, storm en regen, keiharde, maar ook boterzachte fairways, alle disciplines kwamen wel zo’n beetje aan bod en soms kon je daarvan profiteren. Hoge of lage handicap maakte in dat geval niets uit, want iedereen die aan de wedstrijd met wintergreens heeft meegedaan, heeft zich in die ronde gemiddeld 7 slagen verbeterd. Wij hebben dus gewoon alle rondes laten meetellen voor de einduitslag en dat heeft tot het volgende resultaat geleid:

 

 

 

 

Op basis van deze uitslag werden Ans van der Werf en Yvonne Kleihorst onder grote hilariteit tot Winterkoningin gekroond en konden zij de geborduurde handdoekjes in ontvangst nemen voor hun prestaties in het 18 holes klassement. Tevens ontvingen zij een luxe bidon als beloning voor hun eerste plaats in het 9 holes klassement. Voor de overige drie dames, die eveneens 36 slagen bruto nodig hadden over 9 holes, was er een gedeeld eerste prijs (op basis van hun playing handicap).

 

Klik op een van de onderstaande iconen voor de volledige uitslag.