Sponsors

Alle lustrum-activiteiten voor 2020 afgelast

zaterdag 15 augustus 2020

Beste leden,

 

Zoals we allemaal weten is 2020 het jaar waarin onze Golfclub 10 jaar bestaat. Er waren daarom ook grootse plannen om dit met zijn allen te vieren. Corona heeft daar echter geen positieve invloed op gehad. Eerder hebben we al moeten besluiten de jubileumweek niet door te laten gaan. In de nieuwsbrief van juli meldden we te hopen dat de lustrumfestiviteiten alsnog in oktober plaats zouden kunnen vinden.

Inmiddels is het bestuur tot de conclusie gekomen, dat het ook in oktober (nog) niet verstandig zal zijn om met een grote groep mensen in één ruimte samen te komen om te feesten. Het bestuur heeft daarom besloten alle lustrumactiviteiten in 2020 af te gelasten.

Wij beraden ons nog, samen met de lustrumcommissie, of en hoe we in 2021 alsnog aandacht kunnen geven aan ons 10-jarig bestaan.

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur,

 

Max Alias

Secretaris