Sponsors

Uitslagen, verslag en foto's CK Foursome 1 en 2 juli

dinsdag 4 juli 2023

Wat een geslaagde CK Foursome hebben we achter de rug. Maar liefst 22 koppels gingen zaterdag 1 juli en zondag 2 juli met goede zin de baan in.

 

De eerste dag van deze Clubkampioenschappen hadden we enkele korte buitjes tijdens de start en op de eerste paar holes van de B-lus. De temperatuur was echter prima en de paraplu's deden hun werk. Gedurende de middag was het verder nagenoeg droog. Helaas hebben Marion en Martin wegens blessures de strijd moeten staken. Martin heeft de ronde als marker afgemaakt, waarvoor hartelijk dank. 

 

Met beter weer, wel veel meer wind maar een stralend zonnetje en geen druppel regen begonnen de koppels op de A en C-lus met de tweede dag van de kampioenschappen. Door de spelvorm en misschien ook door het goede spel werd er vlot doorgespeeld en rond 6 uur kon onze voorzitter Maria de menigte toespreken om de uitslagen door te geven.

 

Eerst bedankte Maria de vrijwilligers Tonny, Levante, Janny en Colin die zich in de voorbereiding en tijdens de dagen van de CK hebben ingezet om deze tot een succes te maken. Ik voeg daar graag nog even aan toe dat we ook dank verschuldigd zijn aan Jos Vos en Dennis Moerkerken die als invalduo (buiten mededinging) de helaas uitgevallen Martin en Marion hebben vervangen. Ik had trouwens niet de indruk dat ze dat als een straf ervaren hebben.....

 

Links de winnaars bruto: Tonny van Zwienen-Streefland en Manfred Vos (totaal 174 slagen bruto)

Rechts de winnaars netto: Julien Linkerhof en Ton Koeleman (totaal 141 slagen netto)

 

 

Van harte gefeliciteerd!

 

Onderstaand de uitslagen van alle deelnemende koppels:

 

 

 

 

Klik hier voor het totale document bruto- en netto-uitslagen zoals tijdens het weekend op het wedstrijdscherm vertoond.  


Klik hier voor alle foto's in het foto-album.

 

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme en de vele complimenten die we als organisatie hebben ontvangen. Wij vonden het ook geweldig.

 

Fijne week toegewenst en we zien jullie graag in oktober bij de CK Matchplay.

Eduard de Beer