Sponsors

Rini Hartman draagt stokje over na 10 jaar damescommissie

vrijdag 9 februari 2024

Dinsdag 6 februari nam Rini Hartman afscheid als voorzitter van de damescommissie. Rini is meer dan 10 jaar lang de drijvende kracht geweest achter het tot stand brengen van een zeer goed georganiseerde en hechte dames-dinsdag. Met door het jaar heen allerlei extra activiteiten, originele thema-wedstrijden en feestelijke seizoensafsluitingen. Met veel passie heeft Rini de commissie geleid en veel werk verricht. Dus haar afscheid verdiende wel een feestje!

 

Nadat de dames een zeer stormachtige 9 holes hadden gelopen stond er een heerlijke lunch klaar, verzorgd door Roest. Een deel van de dames had niet gegolft, maar was wel speciaal voor de afscheidslunch gekomen, zodat meer dan 40 dames aanschoven.

 

 

Met een ingezamelde bijdrage voor een nieuwe driver, een unieke speciaal gemaakte headcover, bloemen (ook namens het bestuur) en warme woorden is Rini in het zonnetje gezet. 

 

 

Gelukkig heeft de commissie opvolging gevonden in Femke de Jong. Onder leiding van deze nieuwe voorzitter gaan de huidige commissieleden verder, tevens aangevuld met een nieuw commissielid,  Lydeke Smit.

 

En Rini blijft gewoon elke dinsdag met de dames meespelen, nu zonder de organisatie, maar wel binnenkort met een nieuwe driver. Rini nogmaals heel hartelijk bedankt!!!

 

De damescommissie