Sponsors

Woensdag Instuif in april en mei - hoe schrijf je in?

maandag 22 maart 2021

Na het werken ontspannen golfen

In de maanden april en mei organiseren Golfbaan Bentwoud en Golfclub Bentwoud, de Woensdag Instuif. Elke woensdagavond kan je na het werk gezellig komen golfen met je (golf)vrienden, of gewoon alleen. Dat is ultiem ontspannen!

 

Tijdens deze rondes speel je elke week een andere lus. Het is een ontspannen wedstrijd waar je vooral kan genieten van je ronde golf. De puntentelling is dus niet van belang tijdens de Woensdag Instuif! Maar… vind je een wedstrijdelement wèl leuk? Op elke laatste speeldag van elke maand reiken wij een prijs uit aan de speler met de meeste punten.

 

Speelavonden

Woensdagavond 7 april

Woensdagavond 14 april

Woensdagavond 21 april

Woensdagavond 28 april

Woensdagavond 5 mei

Woensdagavond 12 mei

Woensdagavond 19 mei

Woensdagavond 26 mei

 

Spelregels

Individueel stableford ronde.

Wil je meedoen voor de hoofdprijs van elke maand? Lever dan je volledig ingevulde scorekaart op de speelavond in bij de wedstrijdleiding van de dag. De volgende dag komen de tussenstanden online te staan.

 

Meedoen?

De Woensdag Instuif is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege het coronavirus dien je je op dit moment in te schrijven via een inschrijfformulier van DE BAAN, dus niet van onze club (!).


De starttijden zijn tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Je kunt je voorkeur voor een starttijd opgeven via het inschrijfformulier. Dan proberen we daar rekening mee te houden. Je kunt je elke week uiterlijk tot maandagmiddag 15:00 uur inschrijven. Tevens kan je je voorkeur aangeven om met (golf)vrienden in de flight te spelen.  Op dinsdag krijg je een mail met daarin de startlijst.

 

’t Prijskaartje

Deelname kost € 25,- per keer ( € 1,- voor rondekaarthouders). Wil je na afloop nog borrelen in ROEST? Dan is dit voor eigen rekening.

Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST vóór of na de 9 holes (eigen keus) een heerlijke dagschotel aan voor slechts € 12,50. Laat even weten bij je aanmelding of je hier gebruik van wilt maken.

 

Voor vragen: neem contact op met de Weco, wc@gcbentwoud.nl