Sponsors

Inschrijven Strokeplay CK 3/4 oktober

maandag 24 augustus 2020

Op zaterdag 3 oktober en zondag 4 oktober organiseert de wedstrijdcommissie de jaarlijkse clubkampioenschappen Strokeplay van Golfclub Bentwoud.

 

Om het clubkampioenschap wordt in de volgende categorieën gestreden:

  • Dames / Heren: 2 rondes op zaterdag, finaleronde op zondag na de cut.
  • Dames senioren / Heren senioren (50+);  1 ronde op zaterdag, finaleronde op zondag na de cut.
  • Dames supersenioren / Heren supersenioren (70+):  1 ronde op zaterdag, finaleronde op zondag na de cut.

De 'cut', het aantal deelnemers dat de finaleronde speelt per categorie, wordt aan het einde van de eerste wedstrijddag door de wedstrijdcommissie vastgesteld.

De wedstrijdcommissie houdt hierbij onder andere rekening met het aantal inschrijvingen per categorie en de beschikbare flights.

 

Vanwege het geldende corona protocol, zal ook tijdens de clubkampioenschappen Strokeplay een aantal zaken anders georganiseerd zijn dan je gewend bent, namelijk:

  • Scorekaarten worden niet van tevoren gestickerd. Je zorgt zelf voor een scorekaart, vult zelf je persoonlijke gegevens en score in en deponeert deze na afstemming met je marker in de daarvoor bestemde doos;
  • Scores worden zo snel mogelijk verwerkt; 
  • Tussenstanden en flight-indeling worden online gepubliceerd;
  • Er vindt geen uitgebreide nazit en prijsuitreiking plaats. De wedstrijdcommissie zorgt ervoor dat de winnaars op een nader moment zo snel mogelijk hun beker ontvangen.

De strokeplaykampioenschappen zijn immer spannend en sportief en de roem is eeuwig, dus wacht niet te lang met inschrijven (via je Persoonlijke Dashboard).


Lees van te voren het wedstrijdreglement en het reglement clubkampioenschappen door.

Wij zien jullie graag op zaterdag 3 oktober.

 

Met vriendelijke groet,

de wedstrijdcommissie